DoorDesign/ KeyDesign

Din personliga leverantör av smidiga dörr- och låssystem.

DoorDesign och KeyDesign säljs av C/W CadWare AB.

KeyDesign är ett lättanvänt program men det finns ändå anledning att investera i en kurs för att få grepp om alla möjligheter och de nyheter som vi presenterar. Som systemansvarig har du nytta av en ordentlig genomgång, som både innefattar hur man läser in data i systemet och sätter upp det efter egna behov och önskemål.

hands-icon

Få installation och överflyttning på plats eller via fjärrsupport – vi ser till så att ni kommer igång

door-icon

Att konstruera och dokumentera låssystem och dörrar beslagning med datorstöd är en långsiktig satsning på kvalitet och säkerhet

cadware-lock

DoorDesign innehåller alla funktioner som finns i KeyDesign vad gäller låssystemen men även möjlighet att beskriva själva dörren vad gäller allt från gångjärn till larmpunkter.

course-contract-cadware

Gå en kurs som ny eller gammal användare, på plats hos kund eller hos oss vid Globen

cadware-blue-icon

Med valet av DoorDesign eller KeyDesign (programmet) tar du ett första viktigt steg

icon-cadware-contract

I avtalet ingår servicetelefonnummer att ringa om det blir problem, användarfrågor om programmet, samt uppdateringar till nya versioner av denna.

Låssystemprojektering och administration av lås och nycklar

Så fungerar det

DoorDesign demoversion

I DoorDesign finns internetsupporten tillgänglig under “Hjälp”. För att logga in i KeyDesign / DoorDesign demoversion, skriv “Demotest” i användarrutan utan lösenord. Testa att ladda ner en demo av DoorDesign här.

Programversioner

DoorDesign innehåller alla funktioner som finns i KeyDesign vad gäller låssystemen, även möjlighet att beskriva dörren vad gäller allt från gångjärn till larmprodukter. Därefter skrivs ett dörrkort ut eller en excelmängdning av alla produkter.

CadWare

En komplett programsvit för att administrera låssystem och för att beskriva dörrar.

C/W CadWare arbetar som konsult och systemleverantör med metodfrågor, programutveckling, anpassning, marknadsföring, utbildning och kundstöd. Kunderna finns främst bland ledande låssmeder, låsfabrikanter, fastighetsbolag, energibolag och tekniska konsulter.

C/W CadWare AB
Båtbyggargatan 6
120 68 Stockholm
Telefon: +46 (0)8 522 046 40
info@cadware.se