KeyControl

Det ledande dataprogrammet i Norden för administration av lås och nycklar.

KeyControl Säljs av C/W CadWare AB.

KeyControl är det ledande dataprogrammet i Norden för administration av lås och nycklar. KeyControl har hundratals användare i Sverige och övriga Skandinavien. C/W CadWare AB har sedan länge utvecklat datasystem för låsbranchen och garanterar att det är ett kompetent och branschmässigt program som, vilket är viktigt, tar hand om alla låssystem oavsett fabrikat.

KeyControl finns i olika versioner från KC Standard för en användare på en PC till de stora Client-Serversystemen under MS SQL Server. Dessa presenteras under Program. Där finns också hjälp att välja den version som passar den egna verksamheten bäst.

hands-icon

Få installation och överflyttning på plats eller via fjärrsupport – vi ser till så att ni kommer igång

door-icon

KeyControl klarar att hantera upp till 2 000 cylindrar per låssystem.

cadware-lock

Key Control registrerar händelsehistorik kring låsen och kan länkas direkt till planritningar.

course-contract-cadware

Vårt moderbolag C/W CadWare erbjuder återkommande kurser i KeyControl för både användare och systemansvariga.

cadware-blue-icon

Med KeyControl kan du skicka nyckelbeställningar via epost till din låssmed. I programmet hittar du även vårt låssmedsregister.

icon-cadware-contract

I avtalet ingår servicetelefonnummer att ringa om det blir problem, användarfrågor om programmet, samt uppdateringar till nya versioner av denna.

Låssystemprojektering och administration av lås och nycklar

Så fungerar det

KeyControl demoversion

I KeyControl finns internetsupporten tillgänglig under “Hjälp”. För att logga in i KeyControls demoversion, skriv “SA” som Användar-ID utan lösenord. Testa att ladda ner en demo av KeyControl här.

Programversioner

KeyControl finns i olika versioner från KC Standard för en användare på en PC till de stora Client-Serversystemen under MS SQL Server. Självklart hjälper vi dig att välja den version som passar din verksamhet bäst.

CadWare

En komplett programsvit för att administrera låssystem och för att beskriva dörrar.

C/W CadWare arbetar som konsult och systemleverantör med metodfrågor, programutveckling, anpassning, marknadsföring, utbildning och kundstöd. Kunderna finns främst bland ledande låssmeder, låsfabrikanter, fastighetsbolag, energibolag och tekniska konsulter.

C/W CadWare AB
Båtbyggargatan 6
120 68 Stockholm
Telefon: +46 (0)8 522 046 40
info@cadware.se